Post by inporanirbi on Feb 6, 2022 2:15:48 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה מפתחות נוספים ▞▞▞
▞▞▞ Gunship Battle Total Warfare 2022 version ▞▞▞
הוצאתי כסף ואפילו לא קיבלתי את מה שקניתי זה היה מטומטם אם אני אקבל את הדברים שלי אני אתקין מחדש ודירוג 5 אבל עד שאני אעשה את זה 3 כוכבים מוצקים בשבילי עריכה: תודה על התיקון קיבלתי את הדברים שלי בחזרה ואהבתי כמו שאני הבטיחו 5 כוכבים 😎😁
אני נשבע מה שאני כותב, בבקשה אל תשחק במשחק הזה. אם בכלל תשחקו ותבצעו רכישה באפליקציה, הבנאים המוכנים האלה אפילו לא יהיו מוכנים לתת את מה שאתם משלמים עליו במקום זאת, הם יתנו לכם מאיצים זולים. הבנאים מאוד חמודות.
משחק די טוב, עם זאת, אין לי את הטלפון הטוב ביותר עבורו. האם יש דרכים בהן אני יכול לשפר את מהירות הביצועים?
軍團之爭 全面開戰 策略 xfek
כוס עמק כל העברית הפוכה לא מבין מה הם רוצים מחקתי ישר אחושרמוטה
אני פשוט מנסה לפתוח את המשחק שלי והמערכת אמרה לי שיש גרסה חדשה ואני צריך לעדכן, אבל כשהלכתי לחנות Play אין גרסה חדשה לעדכן, אז עכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק שלי בגלל העדכון אין בשום מקום. אנא תקן את זה. אני משתמש אנדרואיד עם טלפון סמסונג. (הבעיה תוקנה עכשיו, מקווה שזה לא יקרה בכל פעם שיש תחזוקה, נגיחה ל-3 כוכבים)
משחק טוב ואסטרטגי מאוד נהנה ממנו
בסך הכל, זה משחק טוב, אבל מאוד משתלם לשחק, כדי להיות מסוגל לנצח שחקנים אחרים, אתה צריך לשלם כסף על שרטוטים ודברים כאלה, זה מאוד קשה להשיג שרטוטים סילון בדרגה אגדית, בלי לשלם כסף בפועל, גרפיקה די נחמדה, המשחק הוא... אה, לומר לכם את האמת, אם אתם רוצים להתקדם אחרי Lvl 20, זה משתלם לשחק, סליחה מפתחים, אבל זה לא בשבילי
שכר גדול כדי לזכות, אם אתה לא יכול לשלם אתה צריך לבזבז הרבה זמן כל יום רק כדי להיות חזק. זה לא איזון כי שחקנים שהוציאו כסף הפכו חזקים אי פעם השרת אני רק בן 3 ימים, יותר מדי הצעות בחנות זה כמו שוק. .
מתרסק ברוב הזמן בנושאים מקוונים או בעיות אחרות?
כיף עזור לאנשים שמנסים לבנות בסיסים חדשים
המשחק כל הזמן מאבד חיבור ומשהה. הדרך היחידה לעלות מטוס ברמה היא לשלם, וגם אז יש לך "סיכוי" קטן מאוד גם לאחר רכישות. החלק של הברית הוא כיף, אבל כשהם מאפשרים למשתמשים אחרים "למשול" זה כבר לא הופך להיות כיף כששחקנים פחות חזקים עוברים בריונות ונאלצים לשלם כדי לצאת לשרת אחר.
כל המשחק נראה מגניב, זה מחמיר לראות את הודעת הכניסה עם כשל ברשת שוב ושוב ושוב. לא הצלחתי להיכנס כבר יותר מ-12 שעות. אני יודע שזו לא בעיה נפוצה כי אני צופה בהודעות תקיפה שמופיעות שהבסיס והסובל שלי מותקפים ולא יכולים לעשות כלום בנידון 😂😂
בינתיים הכל טוב. אני מקווה שזה לא יגיע לנקודה שבה אתה נאלץ להוציא כסף כדי ליהנות מהמשחק. המשיכו את מבצעי ה-1$...😃
軍團之爭 全面開戰 策略 xfek
kota kereta sopir- permainan Petualangan tdh
משחק נהדר
משחק פנטסטי. אני אוהב את זה.. רק מאחלת אם כי יותר פרסים שיתנו לשחקנים שהם בעיקר תמיד פעילים.. בנוסף לטעון פרסים "חינם" מפייסבוק יהיה מגניב...
軍團之爭 全面開戰 策略 xfek
נמאס לחלוטין מהשכר כדי לנצח, העצה הטובה ביותר היא אל תטרח לשחק את המשחק הזה אלא אם כן אתה מוכן לקבל מכה כל הזמן רק בגלל שמישהו רוצה מסע כוח במקום לתת לכולם לגדול ולהתכבד ברחבי השרת. העצה הטובה ביותר, גבה בחזרה כל כסף שהוכנס עד שהמפתחים ישימו לב! המשחק נהדר ויהיה טוב יותר בשם ההוגן ובעצם הבריונות שלו!
軍團之爭 全面開戰 策略 xfek
היי יוצר כלי נשק בכל פעם שאתה עושה שדרוג זה לוקח יום לפני שאני יכול להיכנס זה תמיד אומר נכשל בהורדה בבקשה תקן את הבעיה הזו
משחק טוב אבל שדרוגים עושים אותו טוב יותר. זקוק לאפשרויות נוספות לשיתוף דברים בין חברי ברית. משחק לאגוס קצת
אני אוהב את המשחק הזה במיוחד את העובדה שהוא לא משתלם לנצח כמו כל שאר המשחקים כמו זה המשחק הוא חלק ותמיד יש מה לעשות
צריך עלות נמוכה יותר לאבני חן 💎 או לפחות להגדיל אותם בסכום שאנחנו משלמים.. צריך 2 הגדלה ד.א. עבורנו להוסיף לפעילויות אחרות סכום 2 לשלם זה הרבה אם כן צריך סיכוי טוב יותר לעלות רמה. היה חבורה ללא שינוי. מייאש.. . המשך לשפר את המשחק ככל שהזמן עובר.
ביקשת עדכון היום ושום דבר לא עובד? דמויות כמו סוף סוף הייתי שחקן ברמה גבוהה.
העדכונים שלא עובדים מעצבנים. ברגע זה הוא אומר לי שיש עדכון חדש זמין אבל כשאני מעדכן אותו ..... הוא אומר לי את אותו הדבר .... שאני צריך לעדכן. בֶּאֱמֶת? בדוק את העדכונים שלך לפני השחרור
פרסום שקרי. משחק זה מפורסם כמשחק קרב ימי, אולם הוא זהה לכל משחק אחר של בניית עיר, פשיטה בזבוז זמן בחנות המשחקים. האנימציות טובות, זה בערך הכל
軍團之爭 全面開戰 策略 xfek
קניתי מיקרו-עסקאות ועכשיו אני כבר מתחרט שזה לא יכול לשחק בגלל הודעת עדכון מזויפת. כמות המשאבים הנדרשת כדי לעשות דברים מסוימים ולבנות יחידות מסוימות היא מזויפת. העובדה שאין אינטראקציה בעת תקיפת בסיסים היא מזויפת. כל המשחק הזה פשוט מזויף! איזה בזבוז!
וואו
פשוט משהו לעשות לפעמים
כל העברית המתורגמת היא משמאל לימין (הפוך למטה) לא יכול לשחק..
軍團之爭 全面開戰 策略 xfek
עדכון זמין, אך ללא עדכון, לא ניתן לשחק! הגעתי גם לנקודה שבה אני לא הולך הרבה יותר אלא אם כן אתחיל להוציא כסף!
המשחק עצמו ממש מגניב, אבל כשאתה מגיע לקרב ידני, משחק חדש לגמרי בשבילי. אני אוהב איך אתה יכול לשלוח את נושאות המטוסים ובמהלך הקרבות לשלוח תקיפה אווירית משחק סופר מגניב תמשיך לעבוד!
אני חושב שאתה כנראה צריך להפוך את הרכבים למהירים יותר כשאתה הולך לתקוף בסיס של מישהו אחר, גם אתה צריך להעלות את רמת האדמירל ב-5,000 גם זה משחק ממש כיף. אני חייב לאהוב אותו. הם יכולים להצביע ישירות למעלה, אתה יכול גם לשלוט ידנית על המטוסים והטנקים של כלי הרכב תודה רבה👌
משחק טוב אבל יותר מדי שדרוגים תמיד צריך להסיר אפליקציות אחרות רק כדי להיות מסוגל להמשיך במשחקים קיימים
משחק נחמד אבל אני לא מבין למה לפעמים הספינה עוברת על הבסיס והקארייר או מבנה אחר כמו מוזר. אשמח אם תוכל לתקן את זה
משחק נהדר אוהב לשחק בו. אני משחק בזה עם המשפחה זה פשוט נהדר.
המשחק הזה הוא משחק אסטרטגיה לא מה שאני רוצה, משחק Morden Warship הוא משחק מקוון Pvp. מודעות המשחק הזה נראות מגניבות אבל לא אני מצפה.👎
המשחק היה טוב אבל שמתי לב שקשה לפתוח את המשחק רק כשמשתמשים ברשת סלולרית אפילו שיש לו מהירות אינטרנט של 20mbps, המשחק יכול להיפתח רק כשמשתמשים ב-wifi. ניסיתי רשת סלולרית אחרת אבל עדיין אותה בעיה. haysssss... אני מקווה שתעדכנו את צריכת הנתונים של המשחק הזה כדי שיהיה קל לפתוח את המשחק הזה באמצעות רשת סלולרית.
לאחר שכתבתי את התעריף הקודם שלי, הסרתי את ה-Gunship, אתחלתי מחדש את ה-wifi, אתחלתי מחדש את הטאבלט שלי והתקנתי מחדש את Gunship. אותה הודעה עלתה. ספינת הנשק לא הותקנה כראוי. עכשיו איבדתי את המקום, הברית והכסף שהשקעתי. אני מאמין שזה היה אחרי השדרוג זה התחיל לתת בעיות, לאט לאתחול, דילוג על אזורים ועוזר המשחק שלח אותי לקרבות שלא יכולתי לנצח. חבל על המשחק הגדול שהיה.
למה אין דגל ישראל על נושאת מטוסים?
לא נהנה כל כך בהתחלה. משחק רק כ-30 דקות ביום פשוט לא מרגיש את זה והשדרוגים לא מוסיפים הרפתקאות חדשות.
זה נראה כמו משחק טוב. אבל המשחק הגרוע ביותר ששיחק אי פעם. אין איזון במשחק. רעיון טוב אבל יישום גרוע. הכוח המאוזן הגרוע ביותר שנראה אי פעם במשחק. ושלא לדבר על זה שכר כדי לנצח במשחק. אז אין טקטיקה בכלל. כל השחקנים הגדולים בברית אחת. ממש לא מאוזן. לא שווה לשחק או לבזבז עליו כסף. אני באמת לא יכול להמליץ על זה.
איזו מופע דפוק. ציפיתי להמשך תלת מימדי לקרב ירי - פרה מזומנים מהנה, אבל משתלמת במיוחד. המשחק הזה הוא משחק בניית בסיס טיפשי, AF זול להכנה. מדובר בחטיפת מזומנים בוטה - אם כי אני חייב לומר - ממשק המשתמש נחמד ומצוחצח, ויש מעט או אין באגים.
כל אחד במערכת, שמתחבר לכמה אנשי פריצה כמו [2068] אסיה. אז, אני לא אשלם יותר דולר עד שהמערכת תנקה את כל השחיתות וההאקרים במשחקים מהמשחק. תודה לך 😤😡😠