Post by inporanirbi on Feb 6, 2022 2:48:57 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικούς απεριόριστους κρυστάλλους ▞▞▞
▞▞▞ Car Parking Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Σφάλματα δυσλειτουργιών και πολλά πράγματα, διορθώστε αυτό το παιχνίδι Κάθε φορά που γίνομαι μέλος στο Διαδίκτυο, συνεχίζει να παρουσιάζει δυσλειτουργίες και συντριβή, παρακαλώ διορθώστε το Ευχαριστώ
4 αστέρια γιατί δεν σπουλαρει καλά η τουρμπίνα
Oreo game alla kapies fores kolaei
Car Parking Beta Apk Δωρεάν λήψη για Android [Multiplayer]
Καλό αλλά αν δεν έχεις καλή συσκευή κολλάει πολύ
Θα πρέπει να υπάρχουν περισσότερα σπίτια και περισσότερα αυτοκίνητα και γραφικά
Kao paixnidi mono pou kamia fora kolaei apisteuta kai se petaei kato apo to map στης κόντρες με σκόπω να ξανοίς +oti to game exeo sobaro provlhma me to id search του και δεν αναγνώσι τα id kai den mporeis na kaneis add filous seu kata και γραφικον ειμαι πολι καλο για κινητο παιχνιδι
Ο λόγος είναι ότι μπορεί το παιχνίδι να γίνει ποιο καλό αλλά δεν έχετε μυαλό να φτιάξετε παραπάνω και καλό είναι να βάλετε και κανένα glitch car για να αγοράσετε και να βάλετε παραπάνω από το μέγιστο σε χρήματα όχι μόνο 50.000.000
Μπορείτε να βάλετε λίγο Tesla, αυτό το παιχνίδι γίνεται λίγο βαρετό, αλλά και πάλι αυτό το παιχνίδι είναι ένα καλό παιχνίδι και έχει υπέροχα γραφικά και μπορείτε να κάνετε τη βροχή να πέσει και το παιχνίδι να βαριέται
Βάλτε περισσότερα πράγματα στο customize ❤
Ωχ, έχω ένα πρόβλημα, υπάρχει αυτό το σφάλμα στον χάρτη του βουνού όπου πας πολύ γρήγορα χτυπάς κάτι αλλά δεν υπάρχει τίποτα εκεί Επίσης για τα ρούχα χρειαζόμαστε περισσότερα παπούτσια περισσότερα παντελόνια και καπέλα και πουκάμισα και διαφημίσεις σαν τζάκετ θα ήταν ωραίο και ποιος σας πειράζει να προσθέσετε στο teslas ένα ακόμη πράγμα γιατί όταν προσπαθώ να συνδεθώ με τον παλιό μου λογαριασμό, αντί να με συνδέει στην παλιά έκδοση του παιχνιδιού γιατί
Θα συνιστούσα σε κανέναν και εννοώ κανέναν να κατεβάσει αυτό το παιχνίδι. όποτε βάζουν μια ενημέρωση αφαιρούν τα αυτοκίνητά σας. Είχα ένα civic και δούλεψα τόσο σκληρά γι' αυτό και απλώς το παίρνουν
Локикрафт 아케이드 vaj
Φίλε γιατί έχεις διαφημίσεις σε multiplayer είναι multiplayer απλά καταστρέφει την εμπειρία μου στο κινητό, περιμένω να το διορθώσεις τώρα, αλλιώς δεν πρόκειται να παίξω ποτέ ξανά και μετά θα προσπαθήσω να διαγράψω το παιχνίδι σου όπως το multiplayer του
Real Car Parking Multiplayer Κατεβάστε την τελευταία έκδοση (3.0) για το Ελεύθερο .apk - Εμπειρία οδήγησης για πολλούς παίκτες.
Ο λογαριασμός μου επαναφέρθηκε λόγω της μη αυτόματης αποθήκευσης Θα πρέπει να προσθέσετε Αυτόματη αποθήκευση Επειδή ο άλλος παίκτης δεν γνωρίζει πολλά για το Παιχνίδι Imma κάνει αυτό το ποσοστό 5 αστέρων αν προσθέσετε αυτήν τη δυνατότητα
Πολύ διασκεδαστικό, αλλά θα ήταν ωραίο να έχετε υδραυλικά και όταν είστε εκτός αυτοκινήτου να είναι πιο γρήγορο το άτομο
ΚΟΛΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Θα δώσω σε αυτό το παιχνίδι μόλις 3 αστέρια λόγω των επιπέδων. Μερικά από αυτά είναι εντάξει, αλλά άλλα είναι πραγματικά, πραγματικά απογοητευτικά. Εκτός από αυτά, είναι πολύ καλά φτιαγμένο. Butt Έχω μια ερώτηση, αφού ολοκληρώσω ολόκληρα τα επίπεδα, πώς μπορώ να κερδίσω περισσότερα χρήματα;
Υπέροχο παιχνίδι, αλλά μπορείτε να διορθώσετε τα γραφικά και άλλοι να διορθώσουν αυτό το plsss
Μου άρεσε αυτό, αλλά κολλάει το τηλέφωνό μου κάθε μέρα το τηλέφωνό μου θα παγώνει συνεχώς.
Car Parking Multiplayer Simülasyon ygzh
Παρακαλώ, φτιάξτε το παιχνίδι σας. Συνεχίζει να λέει ότι δεν μπορώ να συνδεθώ σε διακομιστές Unity και επίσης όταν αποθήκευσα την πρόοδό μου στον λογαριασμό μου είπε ότι αποθηκεύτηκε και όταν ενημερώνω το παιχνίδι και συνδέομαι δεν έχει τα παλιά μου αυτοκίνητα και δείχνει το Audi μου όταν ήταν πιο αργή Παρακαλώ βοηθήστε με και θέλω πίσω το m4 μου και το 1,3 χιλιόμετρο μου πίσω pls/Επεξεργασία:Ok ανακάλυψα πριν από μερικές μέρες ότι απλώς συνεχίζετε να μαγνητοσκοπείτε πού είναι η εφαρμογή για να μπω και λειτουργεί, αλλά εγώ Δεν έχω κάνει ποτέ hack πριν, δεν ξέρω καν πώς και γιατί
Το παιχνίδι είναι υπέροχο. Θα πρότεινα να προσθέσετε πραγματικά τον πραγματικό ήχο των πραγματικών κινητήρων ορισμένων αυτοκινήτων. Επειδή παρατήρησα ότι μερικά από τα αυτοκίνητα έχουν τον ίδιο ηχητικό κινητήρα. Θα ήταν καλύτερη εμπειρία αν είχαμε έναν κάπως ρεαλιστικό ήχο κινητήρα.
Δεν μου αρέσει που μάλλον δεν πρέπει να παίρνετε το παιχνίδι από τους ανθρώπους, αλλά είναι κάπως διασκεδαστικό, αλλά κατεβάζουν τις τιμές τη νύχτα εκείνες που πρέπει να πληρώσετε με πραγματικά χρήματα και είναι ενοχλητικό.
Χανει ενα αστεράκι γιατι τα δωρα δεν ειναι λεφτα και ειναι σαπια αμαξια
best seller! PS4 Game - Grand Theft Auto V Premium Edition · άμεσα διαθέσιμο. 2990€.
Δεν θα συνιστούσα τη νέα ενημέρωση Οι νέοι ήχοι δεν είναι καλύτεροι αλλά εντάξει
Εγώ βάζω 4 αστέρια γιατί θα ήθελα να έχω πολλά περισσότερα αυτοκίνητα και να έχουν γραφικά μέσα επίσης είναι πολυ ωραιο και απατεώνω το
Το παίζω εδώ και ένα χρόνο πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά με την τελευταία ενημέρωση έγινε σκάτα ότι αμάξι που είχα 2000 αλόγα Εξαφάνισταν και αυτό ήταν γτπάκι είχα περίπου 46εκ και με το που έκανα επανάληψη Εξαφάνισταν τα λεφτά παιδιά να φτιάξουν το
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ πολύ πολύ ωραίο. Αυτό είναι το ωραιότερο παιχνίδι σε ολόκληρο τον κόσμο. Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Αλλά δίνω σε αυτό το παιχνίδι τέσσερα αστέρια γιατί οι επιβάτες δεν είναι ακόμα. Παρακαλώ τα τεχνικά πρόσωπα του olzhass, αυτό είναι το παράκλημά μου προς όλους σας να βάλετε ένα bmw, αν δεν σας πειράζει Το i8 στο παιχνίδι 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Η στάθμευση αυτοκινήτου ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι για μένα και ενημερώνω κάθε όραμα που έρχεται
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά ο χάρτης είναι πολύ μικρός.
Κυριολεκτικά στους πρώτους 3-4 μήνες το παιχνίδι ήταν τέλειο και το απολάμβανα πολύ το παιχνίδι ήταν bulit για 5 αστέρια, αλλά μετά τη νέα ενημέρωση υπάρχουν πολλές δυσλειτουργίες το παιχνίδι παίρνει καθυστέρηση στη λειτουργία online ενώ το παιχνίδι σταματάει στο διαδίκτυο και επιστρέφει στο κύριο μενού προγραμματιστή παρακαλώ φτιάξτε λύση για αυτό
Μετά την ενημέρωση όταν ανοίγω το παιχνίδι πετάει μαύρη οθόνη και μένει εκεί. Προηγουμένως έμπαινε κ φόρτωνε κανονικά
αυτό το παιχνίδι είναι σκουπίδια. το πραγματικό μέγεθος του παιχνιδιού είναι πάνω από 2gb. Επίσης, δεν συνδέεται με multiplayer.
Αυτό το παιχνίδι είχε δυνατότητες, αλλά μετά από πρόβλημα καθυστέρησης όταν εισαγάγω διακομιστή και όταν προσπαθώ να προσαρμόσω το αυτοκίνητό μου που μου άρεσε, βάλτε κάποιο αυτοκόλλητο μερικές φορές είχα επίσης πρόβλημα καθυστέρησης και πάντα με ενοχλεί ενώ παίζω😐
Car Parking Multiplayer Simulyatorlar ejif
Παρακαλώ, θα ήθελα να μειωθεί η κατανάλωση δεδομένων αυτού του παιχνιδιού, κατά τα άλλα για να επιτραπεί στους χρήστες να το παίξουν online. Δεν το παίζω σχεδόν διαδικτυακά γιατί είναι ακριβό με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Κάντε ό,τι είναι δυνατό για να μειώσετε τον ρυθμό κατανάλωσης δεδομένων.
Το χειρότερο παιχιδι
Να δημιουργήσετε νέους χάρτες , event για car meet up , καινούργια αμάξια , περισσότερες λειτουργίες για τον παιδί όταν είναι εκτός αμαξιού , άνοιγμα καπό σε όλα τα αμάξια ή στα περισσότερα τουλάχιστον....
Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα σφάλματος. Πήγα ακόμη και να αγοράσω μια κάρτα SD νομίζοντας ότι ήταν ο χώρος που ήταν το πρόβλημα. Έλα ρε φίλε.
Γεια σας παιδιά αυτές τις μέρες που παίζω στο remastered και νέο offroad παγώνει Και μερικές φορές το τηλέφωνό μου αρχίζει να ζεσταίνεται.